Duiveltje Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-6077-648

Beschrijving

😈 Het Duiveltje: actieve deelname en lachwekkend entertainment

Het Duiveltje, een ware sfeermaker, betovert en nodigt uit. Tussen de gasten verleidt hij tot actieve deelname aan zijn prikkelende spel. Met mimiek en beweging creëert Het Duiveltje lachwekkend entertainment dat de sfeer verhoogt.

Sfeermaker in actie
Het Duiveltje is niet zomaar een entertainer; hij is dé sfeermaker. Zijn aanwezigheid betovert en creëert een uitnodigende atmosfeer die gasten uitnodigt tot interactie en deelname aan zijn verrassende spel.

Verleiding en actieve deelname
Verleiding is het sleutelwoord van Het Duiveltje. Tussen de gasten vindt hij zijn weg en zorgt hij voor het activeren van deelnemers aan zijn prikkelende spel. Een interactieve ervaring die de betrokkenheid vergroot.

Animatie Act
Het Duiveltje valt onder het genre animatie acts en is geschikt voor ontvangstentertainment, mobiele act, beurs- en promotieact, festival entertainment, kinderentertainment en winkelcentrum entertainment.

Diverse toepassingen
De veelzijdigheid van Het Duiveltje maakt hem geschikt voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om ontvangst bij evenementen, het verlevendigen van beurzen, festivals, kinderentertainment of een opvallende toevoeging aan winkelcentra, hij past overal perfect.

Het Duiveltje is dé keuze voor het verhogen van de sfeer op diverse evenementen. Zijn verleidelijke aanpak en lachwekkende spel brengen een unieke dynamiek die blijvende herinneringen creëert.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Festival Entertainment, Kinderentertainment, Winkelcentrum Entertainment.

Speeltijd:
4x 30 minuten (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: ANI-6077-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.