Elegante Dames Steltenlopers

Doe een aanvraag

Elegante Dames Steltenlopers met prachtige rokken charmeren het publiek met hun statige verschijning en intriges. Perfect voor diverse evenementen!

Code: STE-3012-929

Beschrijving

Elegante Dames Steltenlopers 

Betreed de wereld van gratie en allure, waar deze Elegante Dames Steltenlopers met hun prachtige rokken het publiek charmeren. Maar pas op, achter hun statige voorkomen schuilt een verrassend verhaal vol intriges en betovering. Durft de bediende het aan om hun grillen te trotseren? Ontdek het op jouw evenement!

Elegantie op stelten
Laat je betoveren door de Elegante Dames Steltenlopers, die met hun lange rokken en statige verschijning een ode brengen aan elegantie op stelten. Een visueel spektakel dat bewondering oproept bij elke stap.

Hooghartigheid 
Deze dames gedragen zich uit de hoogte en verlangen bewondering. Ze spelen met de verwachtingen van het publiek en laten zich graag bewonderen. Maar schuilt er achter die hooghartigheid ook een verhaal van intrige en mysterie?

Bediening 
Inclusief in de act is een kleder, die niet alleen helpt bij het aankleden van de steltenlopers, maar ook de rol van bediende op zich neemt. Een intrigerende dynamiek ontvouwt zich wanneer de dames hun bediende voor het minste of geringste laten opdraven en kleineren. Hoe ver zal de bediende gaan?

Perfect voor diverse gelegenheden
De Elegante Dames Steltenlopers zijn de ideale toevoeging aan ontvangstentertainment, festivals en evenementen waar elegantie en een vleugje mysterie gewenst zijn. De act biedt een unieke en meeslepende ervaring voor het publiek.

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie ActMobiel EntertainmentStraattheaterParade Act, Bruiloft Entertainment

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Steltenlopers + 1 Dienaar – Code: STE-3012-929
3 Steltenlopers + 1 Dienaar – Code: STE-3014-929

Begeleiding:
Inclusief 1 kleder die de spelers helpt met het aankleden van de act. De kleder speelt tevens de dienaar.

Voorbereidingstijd spelers:
1,5 a 2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Speeltijden

2x 40 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…