Italiaanse Gondelier op Stelten

Doe een aanvraag

Breng de magie van Venetië naar uw evenement met de Italiaanse Gondelier op Stelten! Charme en melodieën van Italië wachten op uw gasten.

Code: STE-5106-979

Beschrijving

O Solo Mio! De Italiaanse Gondelier op Stelten: breng de magie van Venetië naar uw evenement!

Bent u op zoek naar een Italiaanse toevoeging aan uw evenement? Maak kennis met de Italiaanse Gondelier Steltenloper, de meester van Italiaanse charme die uw feest omtovert in een Venetiaanse sfeer. Met zijn unieke act brengt hij de magie van Venetië rechtstreeks naar uw locatie.

🚣‍♂️ Venetiaanse betovering:
De Italiaanse Gondelier op Stelten is een meester in het creëren van een authentieke Venetiaanse sfeer. Op elegante stelten beweegt hij zich soepel tussen uw gasten door, terwijl hij de romantiek en de mystiek van Venetië in elke beweging weerspiegelt. Met zijn traditionele kostuum en charme, dompelt hij uw feest onder in de atmosfeer van de Italiaanse stad van de liefde.

🎶 Melodieën van Italië:
“O Sole Mio” – zijn naam is niet toevallig gekozen. Deze Italiaanse Gondelier op Stelten is niet alleen visueel indrukwekkend, maar biedt ook een muzikale ervaring. Hij zingt Italiaanse liederen terwijl hij over de stelten navigeert, en laat het geluid van Italië uw gasten omarmen.

Italiaans entertainment voor diverse gelegenheden
Of uw evenement nu plaatsvindt in een winkelcentrum, festivallocatie, als ontvangst entertainment of in een setting met Italiaans thema, de Italiaanse Gondelier op Stelten past zich moeiteloos aan. Zijn unieke act zorgt voor een onvergetelijke ervaring die uw gasten nog lang zullen koesteren.

Breng de magie van Venetië naar uw evenement!
Kies voor een unieke en betoverende ervaring en boek nu de Italiaanse Gondelier op Stelten voor uw evenement. Verrijk uw feest met de allure van Venetië en laat uw gasten genieten van een stukje Italiaanse magie. Creëer een herinnering die even tijdloos is als de charme van Venetië zelf!

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Italiaans Entertainment, Thema Venetië

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Speler  – Code: STE-5106-979

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Landen

Italie

Onderwerp

Venetiaans

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…