Kerstmannen Dixieland Orkest – M17

Doe een aanvraag

Het Kerstmannen Dixieland orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M17

Beschrijving

Kerstmannen Dixieland Orkest: swingen op feestelijke kerstklanken

Het Kerstmannen Dixieland orkest brengt u een muzikale schat vol kerstsfeer en vrolijkheid uit de wereld van de dixieland. Gehuld in feestelijke kerstoutfits, nemen zij u mee op een muzikaal avontuur vol gezelligheid en warmte. Geschikt voor evenementen waar een vleugje kerstmagie gewenst is.

Kerstfeest met het Dixieland Orkest
Dit orkest creëert een betoverende kerstsfeer met hun dixielandklanken. Als ware kerstambassadeurs laten zij de klanken van de feestdagen weerklinken. Met traditionele instrumenten en een feestelijke kerstuitstraling, zetten zij een onvergetelijke muzikale show neer.

Voor diverse feestelijke gelegenheden
Of het nu een kerstmarkt is, een kerstborrel, een winters evenement of een ander feest waar de kerstsfeer centraal staat, het Kerstmannen Dixieland orkest voegt een unieke en vrolijke dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en feestelijke uitstraling weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd feest vol kerstvreugde.

Boek het Kerstmannen Dixieland Orkest
Wilt u een muzikaal kerstavontuur aan uw evenement toevoegen? Boek dan het Kerstmannen Dixieland orkest en laat u meevoeren op de golven van hun aanstekelijke kerstmuziek. Met hun feestelijke kerstoutfits en vrolijke klanken zorgen zij voor een onvergetelijke kerstervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Kerst Entertainment, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Winter.

Kleding Code: 
M17 = Kerstmannen Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Feestdagen

Kerst

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…