Klassieke Zwaan op het Water

Doe een aanvraag

Code:  AKO-3914-997

Beschrijving

Betoverende muzikale ervaring: De Klassieke Zwaan op het Water

Stel je een unieke muzikale reis voor, waarin de elegante klanken van viool, de zachte tonen van gitaar en zelfs de verrassende harmonieën van de neusfluit samenkomen. Dit is geen gewone muzikale act; dit is “De Klassieke Zwaan op het Water”, een betoverende ervaring die niet alleen een lust is voor de oren, maar ook voor de ogen.

Een symfonie van talenten
De muzikale act, uitgevoerd door bekwame artiesten, omvat niet alleen klassieke composities maar ook hedendaagse melodieën die zijn aangepast aan de unieke instrumentencombinatie. De viool betovert met zijn melancholische tonen, de gitaar voegt een warme en ritmische dimensie toe, terwijl de neusfluit zorgt voor een verrassende en speelse toets.

Mobiele muzikale magie
De flexibiliteit van “De Klassieke Zwaan op het Water” komt tot uiting in het feit dat het niet gebonden is aan een vast podium. Als mobiele act kunnen ze zich verplaatsen en hun betoverende melodieën verspreiden waar het publiek zich ook bevindt. Of het nu een formele receptie, een tuinfeest of een bedrijfsevenement is, deze muzikale act voegt een vleugje klasse en verfijning toe aan elke setting.

Perfect voor diverse gelegenheden
Met zijn brede muzikale spectrum past “De Klassieke Zwaan op het Water” perfect bij verschillende gelegenheden. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst met een speeltijd van 2x 40 minuten binnen 2 uur, of een uitgebreid themafeest met een langere speeltijd van 4x 40 minuten binnen 4 uur, deze act past zich moeiteloos aan aan de wensen van het publiek. De keuze is aan jou om de perfecte sfeer te creëren voor jouw evenement.

Een Visuele impact
De visuele impact van “De Klassieke Zwaan op het Water” is net zo indrukwekkend als de muzikale prestaties zelf. De combinatie van muzikale virtuositeit en visuele pracht maakt deze act werkelijk een lust voor zowel de ogen als de oren van het publiek.

Soort Act:
Muzikale Act.

Genre:
Mobiele Act, Muzikaal Entertainment, Themafeesten.

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS of
3x 40 min. (binnen 3 uur) of
4x 40 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: AKO-3914-997

Voorbereiding muzikanten:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Onderwerp

Dieren

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS *, 3x 40 min. (binnen 3 uur), 4x 40 min. (binnen 4 uur)

Muziekinstrumenten

Gitaar, Neusfluit, Viool

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.