Magnolia Missy’s

Doe een aanvraag

Code: MOB-6679-980

Beschrijving

Ontmoet de Magnolia Missy’s vol humor en lekkernijen! 🌸

De Magnolia Missy’s zijn chic en hebben een gevoel voor humor. De dames zijn dol op uitdelen. Denk hierbij aan petit fours, bonbons of andere lekkernijen. De dames verlaten de ruimte niet totdat iedereen een grote glimlach op het gezicht heeft.

Betoverende chic en humor
De Magnolia Missy’s brengen een betoverende mix van chic en humor naar jouw evenement. Met een stijlvolle uitstraling en een gevoel voor humor zijn deze dames niet alleen een visueel spektakel maar ook een bron van vermaak.

Zoete verwennerij
De dames zijn ware lekkernijliefhebbers en delen hun passie met het publiek. Of het nu gaat om petit fours, bonbons of andere heerlijke traktaties, de Magnolia Missy’s staan garant voor zoete verwennerij. Een catering act die niet alleen smaakvol is, maar ook een glimlach op het gezicht tovert.

Mobiele act voor diverse gelegenheden
De mobiele act is veelzijdig inzetbaar en past perfect bij catering, kinderentertainment, ontvangst entertainment, netwerk meetings, animatieacts en meer. De Magnolia Missy’s voegen een vleugje bloemenpracht toe aan elke gelegenheid.

Thema bloemen en sfeervolle ontvangst
Met het thema Bloemen brengen de Magnolia Missy’s een sfeervolle ontvangst naar jouw evenement. De bloemrijke decoraties, de trolley, het karretje en de schilderijlijst dragen bij aan de totale beleving. Een perfecte keuze voor evenementen met een bloemrijk karakter.

Twee dames, een trolley, een karretje en een schilderijlijst
De act bestaat uit twee dames die, vergezeld door een trolley, een karretje en een schilderijlijst, de betovering met zich meebrengen. Deze toevoegingen zorgen voor een visueel aantrekkelijke en interactieve act die het publiek zal aanspreken.

Soort Act:
Mobiele Act.

Genre:
Catering Act, Kinder Entertainment, Ontvangst Entertainment, Ontvangst Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Thema Bloemen.

Speeltijd:
3x 30 min of 2 x 45 minuten. (binnen 4 uur)

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: MOB-6679-980
De act bestaat uit twee dames met een trolley, een karretje en een schilderijlijst.

Voorbereiding:
3 uur vooraf aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Jaargetijden

Lente

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.