Piraten Dixieland Orkest – M25

Doe een aanvraag

Het Piraten Dixieland Orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M25

Beschrijving

Piraten Dixieland Orkest: swingen op zeeën van dixielandklanken

Het Piraten Dixieland Orkest brengt u een muzikale schat uit de diepten van de dixieland. Gehuld in piratenoutfits, nemen zij u mee op een muzikaal avontuur over woeste baren. Geschikt voor evenementen waar een vleugje piraterij gewenst is.

Piratenfeest op de dixieland zee
Dit orkest zorgt voor een muzikaal avontuur met een piratenthema. Als ware dixieland zeerovers laten zij de klanken van de zeeën weerklinken. Met traditionele instrumenten en een ondeugende piratenlook, zetten zij een onvergetelijke muzikale show neer.

Voor diverse piraten gelegenheden
Of het nu een piratenfestival betreft, een feest in piratensfeer of een ander evenement met een ondeugend piratenrandje, het Piraten Dixieland orkest voegt een unieke en avontuurlijke dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en piratenuitstraling weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd piratenfeest.

Boek het Piraten Dixieland Orkest
Wilt u een muzikaal piratenavontuur aan uw evenement toevoegen? Boek dan het Piraten Dixieland orkest en laat u meevoeren op de golven van hun aanstekelijke muziek. Met hun ondeugende piratenlook en avontuurlijke klanken zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Nautisch, Thema Zee.

Kleding Code: 
M25 = Piraten Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 500 – 1.000

Onderwerp

Beroepen, Nautisch

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…