Sneltekenaar / Karikaturist

Doe een aanvraag

Code: KAR-1255-675

Beschrijving

Creëer jouw karikatuur in minuten! 🖌️

Trefzeker en Fascinerend
Met een trefzekere hand, zonder voorschets, en rechtstreeks in inkt, wekt deze sneltekenaar in enkele minuten een verbluffend gedetailleerde karikatuur tot leven. Het is ronduit fascinerend om te aanschouwen hoe uit enkele lijnen, op het eerste gezicht willekeurig getrokken, plotseling een treffende afbeelding van de getekende persoon ontstaat.

Succesvol op elk evenement
Een optreden van deze karikaturist is een gegarandeerd succes op diverse evenementen, waaronder bedrijfsevenementen, beurzen en andere festiviteiten. Zijn unieke talent om in enkele minuten een meesterlijke karikatuur te vervaardigen, trekt de aandacht van het publiek en laat een blijvende indruk achter.

Realistische portretten op verzoek
Naast het sneltekenen van karikaturen, heeft de kunstenaar ook de vaardigheid om realistische, gelijkende portretten te maken. Deze kunnen in bijna dezelfde korte tijd als een karikatuur worden voltooid. De veelzijdigheid van zijn talent biedt een breed scala aan mogelijkheden om aan de wensen van het publiek te voldoen.

Snel, levendig en uniek
Elke tekening duurt ongeveer 5 minuten en heeft een formaat van 35 bij 50 centimeter. De razendsnelle uitvoering met penseelstift en contékrijt zorgt voor levendige en unieke kunstwerken. De dynamiek van het creatieve proces is een show op zich, waardoor zowel de getekende persoon als de toeschouwers zich verwonderen over de snelheid en precisie van de sneltekenaar.

Breed toepasbaar
Deze sneltekenaar past perfect bij verschillende gelegenheden, waaronder ontvangstentertainment, beurs- en promotieactiviteiten, winkelcentrumpromoties en bedrijfsfeesten. Zijn vermogen om snel en opmerkelijk te tekenen voegt een vermakelijk en interactief element toe aan elk evenement.

Soort Act:
Sneltekenaar, Karikaturist.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Acts, Bedrijfsfeesten.

Speeltijd:
4 uur aaneengesloten = basis
Extra speeltijd mogelijk op aanvraag.

Aantal Spelers:
1 Sneltekenaar / Karikaturist  – Code: KAR-1255-675

Benodigdheden:
Twee stoelen, bij voorkeur in een lichte ruimte + een stopcontact met 220 volt (voor eigen licht).

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…