Soul op Stelten Steltenlopers

Doe een aanvraag

Beleef jaren ’70 danservaringen met ons Soul op Stelten Duo! Dansend op stelten, op funky disco beats en met workshops voor uw gasten. Een soulvolle toevoeging aan elk evenement!🕺

Code: STE-5108-979

Beschrijving

Soul op Stelten: betoverende Jaren 70 dansbeleving op stelten

Breng de tijd van discoballen, soulmuziek en funky danspasjes tot leven met ons opwindende Soul op Stelten Duo! Dit unieke duo danst op stelten temidden van uw publiek, op de tonen van hun eigen disco muziek. Een onvergetelijke ervaring wacht op uw gasten, variërend van een dynamische dansshow tot het aanleren van authentieke jaren zeventig danspasjes!

🕺 Dans op stelten:
Deze twee levendige steltenlopers bewegen zich gracieus tussen het publiek door. De hoogte van de stelten voegt een extra dimensie toe aan hun performance en laat ze uitstijgen boven de menigte. De opzwepende disco beats begeleiden hun bewegingen, terwijl ze de sfeer van de jaren zeventig tot leven brengen.

Dansen en workshops:
Wat is er nu leuker dan een live dansshow op stelten? Maar het wordt nog leuker! Ons Soul Steltenlopers Duo biedt uw gasten ook de kans om deel te nemen aan een disco danspasjes-workshop uit de jaren zeventig. Een geweldige gelegenheid om samen te genieten van de retro vibes en de dansmoves die de dansvloeren in de jaren zeventig domineerden.

🎵 Eigentijdse geluidsbeleving:
Het Soul op Stelten Duo heeft een eigen geluidsinstallatie, waardoor ze de sfeer en energie van hun disco muziek perfect kunnen overbrengen. Deze mobiele disco op stelten heeft zelfs geen apart stroompunt nodig, waardoor ze flexibel en overal inzetbaar zijn.

Thema soul entertainment op stelten
Of het nu gaat om een winkelcentrum, een ontvangstevenement, een festival of een ander soort gelegenheid, ons Soul Steltenlopers Duo brengt de ziel en de energie van de jaren zeventig rechtstreeks naar uw publiek. Deze act past perfect bij thema-evenementen rond soulmuziek, jaren 70 acts en alles wat te maken heeft met de opwindende discotijd.

Interactieve speeltijd
Met speeltijden van 3x 30 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur, garandeert ons Soul op Stelten Duo een reeks aan onvergetelijke momenten. Deze actieve en meeslepende ervaring trekt niet alleen dansliefhebbers aan, maar spreekt een breed publiek aan, jong en oud.

Kies voor de ultieme soulvolle dansbeleving en boek nu het Soul Steltenlopers Duo voor uw evenement. Laat de jaren zeventig tot leven komen op unieke stelten! 🎶

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Thema Soul Entertainment, Thema jaren 70 acts, Thema Soul

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: STE-5108-979

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Onderwerp

Disco

Tijdsperiode

Jaren '70, Jaren '80

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.