Stropdassen Lady’s

Doe een aanvraag

Ontdek een nieuw hoofdstuk in das-knopen met de Stropdassen Lady’s. Van workshops tot creatieve wedstrijden, ze brengen stijl en flair naar uw evenement!

Code: ANI-3282-979

Beschrijving

Stropdassen Lady’s: Meesteressen in Das-Knopen

Bent u klaar om uw gasten te verrassen met een unieke en boeiende ervaring? Maak kennis met de Stropdassen Lady’s, de experts op het gebied van das-knopen. Of het nu voor beginners of gevorderden is, zij brengen een frisse wind in het traditionele das-knopen. Met demonstraties, workshops en zelfs bedrijfsgerichte sessies, zijn zij degenen die uw das op een nieuwe manier laten stralen.

👔 Een nieuw hoofdstuk voor uw stropdas:
De Stropdassen Lady’s zijn meer dan entertainers, ze zijn ambassadeurs van elegantie. Ze nemen de oude stropdassen van uw gasten en blazen er nieuw leven in met verrassende knooptechnieken. Van de klassieke Windsor-knoop tot de gedurfde Eldredge, ze laten zien dat een stropdas meer is dan alleen een accessoire.

Van beginner tot expert:
Voor zowel beginners als gevorderden bieden de Stropdassen Lady’s workshops die de kunst van het das-knopen onthullen. Ze delen de geheimen achter elke knoop en zorgen ervoor dat iedereen met zelfvertrouwen een das kan knopen. Ook ontwikkelen ze aangepaste bedrijfsknopen en introduceren deze aan uw medewerkers, waardoor een gevoel van eenheid wordt versterkt.

Creatieve competitie in das-knopen
De Stropdassen Lady’s zijn niet bang voor een uitdaging. Ze organiseren zelfs wedstrijden in das-knopen, waarbij deelnemers strijden om de meest originele en stijlvolle knopen. Dit zorgt voor een levendige en interactieve sfeer die uw evenement naar een hoger niveau tilt.

Van podium tot straat
Of het nu op het podium, in een zaal of zelfs op straat is, de Stropdassen Lady’s weten hoe ze de aandacht kunnen trekken. Hun aanwezigheid zorgt voor een boeiende ervaring die uw gasten niet snel zullen vergeten. Ze mengen zich naadloos met het publiek en brengen een vleugje elegantie en flair waar ze ook gaan.

Een das-knoop avontuur
Met speeltijden van 3x 30 minuten binnen een tijdsbestek van 4 uur, bieden de Stropdassen Lady’s een meeslepende en educatieve ervaring. Boek nu deze animatie act en laat uw gasten een das-knoop avontuur beleven dat niet alleen stijl toevoegt, maar ook een glimlach op hun gezicht tovert. Van ontvangst entertainment tot workshops, ze creëren een memorabele ervaring die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt!

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment Vaderdag, Doe Entertainment, Workshop

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: ANI-3282-979

Voorbereidingstijd;
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Wit, Zwart

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…