Yellow Girls Animatie Act

Doe een aanvraag

Code: ANI-1319-648

Beschrijving

De Yellow Girls: allround entertainment met zonnige inzet 🌟

De Yellow Girls in het geel zijn niet zomaar dames; ze instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren altijd in opperste staat van paraatheid. Deze functionele en veelzijdige dames zijn dé toevoeging aan uw feestelijke aangelegenheid. Van ontvangst en gastenbegeleiding tot aankondiging van sprekers en dansante buhne acts, de Gele Girls doen het met plezier en vormen de gele draad die alles soepel laat verlopen.

Zonnige functionele inzet
De Yellow Girls zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Hun zonnige geel straalt niet alleen visueel, maar ook functioneel. Ze zetten zich vol overgave in om elk aspect van uw evenement soepel en succesvol te laten verlopen.

Allround entertainment
Als animatie act bieden de Yellow Girls allround entertainment. Geschikt voor ontvangst, festivals, beurzen, netwerkbijeenkomsten, winkelcentrumanimatie en meer. Ze voegen een vrolijke noot toe aan elke gelegenheid.

Van gastenontvangst tot dansante Acts
Vanaf het moment van ontvangst tot de dansante acts tussendoor, de Yellow Girls staan voor u klaar. Ze begeleiden uw gasten, kondigen sprekers aan en voeren sprankelende dansante buhne acts op. Een totaalpakket van zonnig entertainment.

Breng zonnige vrolijkheid naar uw evenement met de Yellow Girls. Hun allround inzet, van ontvangst tot dansante acts, maakt hen de ideale aanvulling voor elk feest. Laat de Gele Girls de gele draad zijn die uw evenement verbindt en verlevendigt.

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts.

Speeltijd:
4x 30 minuten  (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: ANI-1318-648
2 Spelers  – Code: ANI-1319-648

Voorbereiding artiest:
2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Geel

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.