Vrolijke Kleurige Muzikanten

Doe een aanvraag

Code: AKO-5144-997

Beschrijving

Ontdek de magie van “Deze Vrolijke Kleurige Muzikanten” 🌈

Benieuwd naar het verhaal achter deze levendige en kleurrijke muzikanten? Ze lijken niet van hier te komen, maar hun missie is duidelijk: observeren, luisteren, ruiken, proeven en voelen. Met kinderlijke verwondering reageren ze op alles wat ze ontdekken, en hun repertoire is net zo divers als hun nieuwsgierigheid.

Een wereldse reis door muziek
Van Bach tot Beethoven, van Strauss tot Shostakovich, en van wereldmuziek tot de kolderliedjes van Toon Hermans. Deze Vrolijke Kleurige Muzikanten nemen je mee op een reis door diverse muzikale werelden. Of je nu houdt van verstillende klanken, rustgevende melodieën, romantische tonen, tintelende harmonieën, sprankelende ritmes, vrolijke deuntjes, uitbundige composities, of over-the-top uitvoeringen, ze hebben voor elk wat wils.

Een kindvriendelijke beleving
Deze muzikale act is niet alleen gericht op volwassenen; kinderen worden ook betoverd door de speelse interactie en levendige klanken. De Vrolijke Kleurige Muzikanten zorgen voor een sfeer van verwondering en plezier, waardoor zelfs de jongste toeschouwers zich betrokken voelen bij de magische wereld van muziek.

Flexibel entertainment
Of het nu gaat om ontvangst entertainment, kinderentertainment, winkelcentrum entertainment of een mobiele act op een specifiek evenement, deze kleurige muzikanten passen zich moeiteloos aan. De speeltijd is flexibel, variërend van de basis van 2x 40 minuten binnen 2 uur tot een uitgebreide performance van 4x 40 minuten binnen 4 uur.

Soort Act:
Muzikale Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Kinder Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Mobiele Act.

Speeltijd:
2x 40 min. (binnen 2 uur) = BASIS of
3x 40 min. (binnen 3 uur) of
4x 40 min. (binnen 4 uur).

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: AKO-5144-997
3 Spelers – Code: AKO-5145-997

Voorbereiding muzikanten:
1 uur voor aanvang optreden aanwezig op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers, 3 spelers

Speeltijden

2x 45 min.( binnen max. 2 uur) = BASIS, 3x 40 min. (binnen 3 uur), 4x 40 min. (binnen 4 uur)

Kleur

Kleurrijk

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.