Freestyle Vuur Act

Doe een aanvraag

Code: VUU-3817-012

Beschrijving

Een betoverende Freestyle vuur Act: freestyle artiesten laten de vonken spatten op uw evenement, club of festival!

Vuur heeft altijd een magische aantrekkingskracht gehad op mensen. De vlammen die dansen en flakkeren, het warme gloeien, het hypnotiserende effect; vuur spreekt tot onze diepste instincten. In de wereld van entertainment wordt deze fascinatie voor vuur omgezet in spectaculaire shows, en de Freestyle Vuur Act is daar een uitstekend voorbeeld van.

Een Vuuract van wereldklasse
De Freestyle Vuur Act brengt een groep getalenteerde artiesten samen die de kunst van vuurbeheersing tot in de puntjes beheersen. Deze act is een adembenemend schouwspel waar de vonken vanaf vliegen. Wat deze act zo bijzonder maakt, is het vrije karakter. In tegenstelling tot een podiumact met een vaste choreografie, laten de freestylers hun creativiteit de vrije loop. Ze spelen in op de sfeer van het moment en improviseren met de vuurtools, waardoor elke show uniek is.

Vuur entertainment voor diverse gelegenheden
Deze dynamische en afwisselende vuurshow is geschikt voor een breed scala aan evenementen. Het kan dienen als een spetterende openingsact voor bedrijfsfeesten, als een adembenemende slotact voor verjaardagen en bruiloften, of als een spectaculaire onthulling tijdens presentaties en lanceringen. De Freestyle Vuur Act is de perfecte optie voor evenementen, clubs en festivals die hun gasten willen trakteren op iets bijzonders.

Een spektakel met diverse fire tools
De freestylers maken gebruik van een indrukwekkend arsenaal aan vuurtools. Van vuurspuwen tot hoofdtooien, firepalms, firesnakes, poi, vuurwaaiers, hoepels en staven; alles komt aan bod. Welke apparatuur er in een show wordt gebruikt, hangt af van de locatie en het aantal vuurartiesten.

Vuur Entertainment in uw eigen stijl
Of het nu gaat om een grootschalig festival of een intiem bedrijfsevenement, de Freestyle Vuur Act kan worden aangepast aan uw specifieke wensen en de sfeer van de gelegenheid. De artiesten kunnen hun show uitvoeren op de beat van de aanwezige DJ of live band, maar ze kunnen ook zonder muziek optreden. Hierdoor past deze act perfect in verschillende settings en evenementen.

Reserveer nu voor een magische ervaring!
Laat de vonken spatten op uw evenement, club of festival. Reserveer nu de Freestyle Vuur Act en verzeker uzelf van een betoverende avond vol vuur en spektakel!

Soort Act:
Vuur Entertainment.

Genre:
Mobiele Act, Dans Act, Vuur Act, Branding, Netwerk Meeting, Freestyle Act.

Duur van de act:
2x 7 min binnen 1 uur + Basis
3x 7 min binnen 1,5 uur tegen meerprijs

Aantal Spelers: (Freestyle Act)
1 Speler    – Code: VUU-3815-012
2 Spelers  – Code: VUU-3817-012 
3 Spelers  – Code: VUU-3818-012 
4 Spelers  – Code: VUU-3819-012 

Werkruimte:
Per vuurartiest: Minimaal 3×2,5 meter (b×d) (bij voorkeur iedere vuurspeler op een eigen podium/ speelruimte) en 3,5 meter hoog.

Benodigdheden: 
Goede ondergrond zonder obstakels. Speelvlak moet vrij blijven van publiek.

Geluid:
Optreden op muziek die al aanwezig is van bijvoorbeeld DJ of Live-band.

Licht:
De act werkt het beste met zo min mogelijk licht op de locatie. Er is dus weinig extra licht nodig.

Werkruimte Podium:
Solo: 3×3 meter, Duo: 5×3 meter, Trio: 8x 4 meter, Kwartet: 10×4 meter

Werkruimte Hoogte:
Minimaal 3,5 meter

Voorbereidingstijd Spelers:
1,5 uur voorafgaand aan een show aanwezig en spreken bija ankomst met de techniek de muziek en belichting door en bekijken de plek van het optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 2.000 – 3.000

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.