Gouden Oscar Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Ervaar de magie van Hollywood op uw evenement met het veelzijdige Gouden Oscar Levend Standbeeld! Een betoverende act die glamour en interactie combineert voor een onvergetelijke ervaring. 🌟

Code:  STA-5050-962

Beschrijving

Veelzijdige Gouden Oscar Levend Standbeeld voor uw event!

Stelt u zich eens voor: uw gasten worden uitgenodigd voor een speciaal evenement. Terwijl ze over een prachtige rode loper lopen, voelen ze zich als echte sterren op weg naar een exclusieve Hollywood-gala. De spanning en opwinding stijgen, maar dan gebeurt er iets bijzonders. Een Gouden Oscar Levend Standbeeld komt plotseling tot leven en brengt een vleugje magie en humor in de sfeer. Dit is de start van een onvergetelijke ervaring die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Een betoverende act: Gouden Oscar Levend Standbeeld
De act van het Gouden Oscar Levend Standbeeld is als geen ander. Het combineert kunst, entertainment en interactie op een meeslepende manier. Deze levende sculptuur staat stil als een klassieke Oscar-beeldje totdat uw gasten naderen. Dan komt het standbeeld plotseling tot leven, met een knipoog en een glimlach. Het is een ontwapenende ervaring die zowel volwassenen als kinderen zal betoveren.

Het oscar-thema: glamour en goud
Dit unieke levende standbeeld past perfect bij evenementen met een Oscar-thema, gala’s, filmpremières, en andere gelegenheden waar glamour en verfijning centraal staan. De glans en glitter van Hollywood worden tot leven gebracht door deze prachtige act. Gasten zullen genieten van de speelse interactie met het Gouden Oscar Levend Standbeeld en zich als echte sterren voelen.

Diverse toepassingen
Deze act is veelzijdig en kan worden ingezet bij verschillende soorten evenementen, zoals ontvangstentertainment, festivals, netwerkbijeenkomsten, mobiele acts, en winkelcentrumpromoties. Het levende standbeeld creëert een onmiddellijke aantrekkingskracht en trekt de aandacht van voorbijgangers. Het is de perfecte ijsbreker en gespreksstarter.

Een magische toevoeging aan uw evenement
Kortom, het Gouden Oscar Levend Standbeeld voegt een vleugje magie toe aan uw evenement. Het geeft uw gasten de kans om zich even in de schijnwerpers te wanen, te lachen en te genieten van een unieke ervaring. Deze act zal niet alleen indruk maken op uw bezoekers, maar ook een blijvende herinnering creëren aan een bijzonder moment tijdens uw evenement. Dus waar wacht u nog op? Voeg een vleugje Hollywood-glamour toe aan uw volgende gelegenheid met het Gouden Oscar Levend Standbeeld! 🌟

Soort Act:
Levend Standbeeld

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Mobiel Entertainment, Animatie Act, Thema Oscars, Thema Gala, Thema Goud.

Speeltijd:
2x 45 min. (binnen 3 uur)
Pauze: minimaal 20-30 min. tussen de sets.

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: STA-5050-962
2 Spelers –  Code: STA-5052-962

Inclusief:
1 grimeur, 1 sokkel bestickerd met uw tekst, rode loper, 6 gouden palen.

Speelruimte:
Vaste locatie, omgevingstemperatuur minimaal 18 ˚C.

Voorbereidingstijd:
Twee uren vooraf op locatie.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Kleur

Goud

Onderwerp

Film / Movie, Gala

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000, € 1.000 – 1.500

Speeltijden

2x 45 min. (binnen max. 3 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.