Parfum Girls Modellen – E66

Doe een aanvraag

Code: MOD-2309-541- E66

Beschrijving

Betoverende geuren met Parfum Girls Modellen: een zintuiglijke beleving! 

Ervaar de weelde van geuren met onze Parfum Girls Modellen! Deze dames staan klaar om uw gasten te hullen in heerlijke parfums, een ervaring die alle zintuigen prikkelt. Van Valentijn en Moederdag tot Vaderdag en meer, deze geurige interactie, in samenwerking met een parfumerie, voegt een onvergetelijke dimensie toe aan uw evenement!

Geurige verwennerij: Exclusieve Modellen en Hostesses
Onze Parfum Girls Modellen hebben verfijning en elegantie. Als Exclusive Modellen en Hostesses brengen ze een klasse mee naar uw evenement. Hun missie is simpel: uw gasten verwennen met sublieme geuren en hen een zintuiglijke ervaring bieden die lang bijblijft. 💃

Diverse toepassingen: van Valentijn tot Moederdag en meer
Of het nu een romantische Valentijnsdag is, een liefdevolle Moederdag of een zorgzame Vaderdag, de Parfum Girls Modellen voegen een geurende betovering toe aan elke gelegenheid. Hun aanwezigheid is ook ideaal voor winkelcentrum-entertainment, waar ze een vleugje allure brengen en voorbijgangers verleiden met hun geurige aanbod.

Een samenwerking met een parfumerie: de ultieme geurbeleving
Samenwerking met een parfumerie maakt de Parfum Girls Modellen ervaring nog specialer. Hierdoor wordt gezorgd voor authentieke en hoogwaardige parfums die uw gasten kunnen ervaren. Het brengt een gevoel van luxe en stijl in uw evenement, en de geuren vormen de perfecte aanvulling op de sfeer die u wilt creëren.

Met de Parfum Girls Modellen voegt u een onvergetelijke geurende dimensie toe aan uw evenement. Neem contact met ons op om uw evenement te verrijken met de magie van geuren!

Soort Act:
Exclusive Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Netwerk Entertainment, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Valentijn Entertainment, Thema Liefde, Vaderdag Entertainment, Moederdag Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-2308-541
2 Modellen – Code: MOD-2309-541
3 Modellen – Code: MOD-2310-541
4 Modellen – Code: MOD-2311-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
E66 – Parfum

Exclusief:
Uitdeel producten.

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Feestdagen

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag

Kleur

Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.