Pinguïns Dixieland Orkest – M24

Doe een aanvraag

Het Pinguïns Dixieland Orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M24

Beschrijving

Pinguïns Dixieland Orkest: een vrolijke ijzige serenade

Het Pinguïns Dixieland Orkest brengt een ijzig vrolijke noot in de wereld van dixieland. Gehuld in pinguïnoutfits, nemen zij u mee op een muzikale reis door besneeuwde klanken. Perfect voor evenementen met een winterse touch.

Een dans op ijs met Pinguïns Dixieland
Dit orkest zorgt voor een muzikaal avontuur met een vrolijk pinguïnthema. Als dixieland vogels des ijs laten zij de klanken van Antarctica weerklinken. Met traditionele instrumenten en een schattige pinguïnlook, zetten zij een onvergetelijke muzikale show neer.

Voor diverse winterse gelegenheden
Of het nu een winterfestival betreft, een feest met winterse sfeer of een ander evenement met een frisse inslag, het Pinguïns Dixieland orkest voegt een unieke en ijzige dimensie toe. Met hun aanstekelijke klanken en winterse uitstraling weten zij het publiek te betoveren. Een gegarandeerd winters feest.

Boek het Pinguïns Dixieland Orkest
Wilt u een muzikale reis door ijzige klanken aan uw evenement toevoegen? Boek dan het Pinguïns Dixieland orkest en laat u meevoeren op de golven van hun aanstekelijke muziek. Met hun schattige pinguïnlook en vrolijke klanken zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Beroepen, Thema Nautisch, Thema Zee, Thema Dieren.

Kleding Code: 
M24 = Pinguïns Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Beroepen, Dieren, Nautisch

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…