Plastic Recycle Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ontdek de dans van Plastic Recycle Steltenlopers! Hun verlichte jurken van gerecyclede plastic flessen maken ons bewust van duurzaamheid. Een inspirerende voorstelling die de kracht van verandering viert!

Code: STE-5602-521

Beschrijving

Plastic Recycle Steltenlopers: een betoverende danservaring 🌟

Ervaar een betoverende dansvoorstelling met gepassioneerde dansers op hoge stelten, gehuld in verlichte jurken gemaakt van plastic flessen. Maakt ons bewust van plastic afval en duurzaamheid.

Indrukwekkende performance
We leven op de planeet Plastic! En als we niet beter wisten, zou het fantastisch zijn! Bijna net zo fantastisch als onze twee Plastic Recycle Steltenlopers! Ze zijn aantrekkelijk en indrukwekkend. Met hun esthetische bewegingen nodigen ze ons uit om hen aan te raken. Maar dan stoten ze ons af met een snelle draai. Toch willen ze oprecht met ons communiceren. Dit zorgt voor een fascinerend spel van geven en nemen tussen de dansers en hun publiek.

Bijdragen aan duurzaamheid
De voorstelling laat zien waarom we zo verslaafd zijn aan plastic. Het is een gepassioneerde herinnering aan het plastic waarmee we elke dag te maken hebben. Het is fantastisch en rampzalig tegelijk. En het is kostbaar. Veel te kostbaar om zomaar weg te gooien.

Kleine toevoeging over plastic
Plastic is onmisbaar in ons leven, we hebben het nodig en de wetenschap is het ermee eens: het zal zo blijven. Het is een prachtig materiaal bruikbaar in alle richtingen. Maar wat doen we ermee als we het niet meer nodig hebben? Het breekt niet af en het is overal. Een van de soorten plastic waar we heel goed zonder kunnen, is onze oude vertrouwde plastic fles. Hier kun je heel bewuste keuzes maken.

Ervaar de kracht van Plastic Recycle Steltenlopers en laat je meeslepen door de prachtige boodschap van duurzaamheid en bewustwording. Boek nu voor een onvergetelijke ervaring die je niet alleen zal vermaken, maar ook zal inspireren om bij te dragen aan een schonere toekomst! 🌍

Soort Act:
SteltenlopersSteltlopers 

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel EntertainmentClub Entertainment, Led Entertainment, Thema Natuur, Thema Duurzaam

Speeltijd:
3x 30 minuten of 2x 45 minuten 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers – Code: STE-5602-521

Werkruimte:
Minimaal 4,5 meter hoog

Muziek:
Op muziek van het evenement

Voorbereidingstijd artiesten:
Minimaal 1 uur voor het optreden aanwezig op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Kleur

Blauw, Led

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

1x 60 min. (als ontvangstact), 2x 45 min. (binnen max. 4 uur), 3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Onderwerp

Duurzaamheid, Natuur

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.