Rode Vest met Rieten Hoedje Dixieland Orkest – M01

Doe een aanvraag

Code: AKO-3450-888 M01

Beschrijving

Swingend Dixieland Orkest voor Feestelijke Evenementen

Dixieland Orkest Rode Vest met Rieten Hoedje brengt de onmiskenbare klanken van de dixie-stijl naar uw evenement. Deze energieke groep feestmuzikanten staat garant voor een knallend optreden op uw sportevenement. Met een repertoire vol herkenbare deuntjes, aangevuld met opzwepende zangkoren en gejuich, brengen zij een sfeer van vrolijkheid en feestelijkheid met zich mee. Dit orkest is niet alleen geschikt voor sportevenementen, maar ook perfect in te zetten op markten, braderieën, winkelcentra, bedrijfsfeesten, festivals, jubilea en themafeesten.

Muziek in Oranje Sfeer
Met de Dixieland Loop Duo, Dixieland Trio of Dixieland Kwartet brengen ze de vrolijke klanken van dixielandmuziek tot leven. Speciaal voor Oranjefeesten zoals Koningsdag, kunnen zij uw evenement omtoveren tot een waar feest. Het orkest is flexibel inzetbaar, zowel als looporkest, op een vaste plek of zelfs op een podium. De vrolijke muziek en enthousiaste uitstraling van de muzikanten zorgen ervoor dat ze het publiek moeiteloos meenemen in hun feestelijke ambiance.

Thema’s naar Wens
Dit Dixieland Orkest is niet alleen beperkt tot Oranjefeesten. Het is mogelijk om het orkest aan te passen aan verschillende thema’s. Zo kunt u zelfs uw eigen huisorkest samenstellen met de kleuren en logo van uw bedrijf. Hierdoor is het orkest geschikt voor vrijwel elke gelegenheid en evenement.

Of het nu gaat om een bruisend bedrijfsfeest, een gezellige braderie of een feestelijk festival, Dixieland Orkest Rode Vest met Rieten Hoedje zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring. Laat u meevoeren op de aanstekelijke klanken van de dixie-stijl en creëer een feestelijke sfeer op uw evenement. Boek dit orkest en maak van uw gelegenheid een waar muzikaal spektakel!

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Dixieland Loop Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Winkelcentrum Entertainment, Festival Act, Dixieland Orkest, Podium Act, Thema Oranje, Thema Holland, Koningsdag Entertainment

Kleding Code: 
M01 = Rode Vest met Rieten Hoed Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000, € 3.000 – 5.000

Kleur

Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.