Sierlijke Geisha’s Steltenlopers

Doe een aanvraag

Ervaar de mystiek van het Oosten met Betoverende Sierlijke Geisha’s Steltenlopers. Een visuele reis door de Japanse cultuur. Boek nu voor een weelderig Oosters ontvangst op uw evenement! 🎎

Code: STE-3266-538

Beschrijving

Betoverende Sierlijke Geisha’s Steltenlopers. Beleef de mystiek van het Oosten

Betreed een wereld van gratie en elegantie met onzeBetoverende Sierlijke Geisha’s Steltenlopers: Ontdek de mystiek van het Oosten. Een visuele reis door de Japanse cultuur. Boek nu voor authentieke oosterse pracht!, die uw gasten meenemen op een reis door de prachtige oosterse cultuur. Een onvergetelijke ervaring wacht op uw publiek, waarbij ze worden ondergedompeld in de betoverende sfeer van Japan. Deze act belooft een weelderig Oosters ontvangst voor elk evenement dat de magie van het Verre Oosten omarmt.

Een sierlijke dans met het verre oosten:
Laat uw gasten zich omringen door de verfijnde aanwezigheid van de Sierlijke Geisha’s Steltenlopers. Met sierlijke bewegingen en traditionele kostuums nemen ze uw publiek mee op een visuele reis naar het hart van de Japanse cultuur. Hun stelten verheffen hen boven de menigte en creëren een aura van mysterie en schoonheid.

Een Oosters ontvangstavontuur:
Onze Sierlijke Geisha’s Steltenlopers brengen een authentiek Oosters ontvangst naar uw gasten, waardoor ze zich speciaal en verwelkomd voelen. De combinatie van traditionele elementen en moderne uitvoering creëert een betoverend schouwspel dat de zintuigen prikkelt.

Een reis door cultuur en traditie:
Deze act past perfect bij diverse gelegenheden. Of het nu gaat om een beurs, een festival, een ontvangst in een winkelcentrum, of een evenement met een Oosters thema, onze Japanse steltenlopers voegen een vleugje authenticiteit toe. Ze zijn de belichaming van Japans entertainment en een eerbetoon aan de rijke cultuur van Azië.

Ontdek de magie van het Verre Oosten:
Verrijk uw evenement met de magie van het Verre Oosten. Boek nu onze betoverende Japanse steltenlopers en laat uw gasten de mystiek van Japan beleven. Stap in een wereld van oosterse pracht en praal en laat uw evenement schitteren met de glans van het Verre Oosten. 🎎

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers.

Genre:
Beurs Act, Ontvangst Entertainment, Festival Act, Winkelcentrum act, Thema Oosterse Acts, Thema Japans Entertainment, Thema Azië, Thema Oosters.

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur.

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-3265-538
2 Spelers  – Code: STE-3266-538

Minimale Hoogte:
3,5 ,meter.

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig.

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Landen

Azië / Oosters, China / Japan

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…