Chinezen Dixieland Looporkest – M03

Doe een aanvraag

Het Chinezen Dixieland Looporkest brengt levendige dixielandklanken in traditionele Chinese kledij, en combineert Oosterse charme met dixielandmuziek. Geschikt voor evenementen met een vleugje Oosterse sfeer.

Code: AKO-3450-888 M03

Beschrijving

Chinezen Dixieland Looporkest: swingen op Oosterse klanken

Het Chinezen Dixieland Looporkest neemt u mee op een muzikale reis vol levendige dixielandklanken, gehuld in traditionele Chinese kledij. Ze brengen een unieke mix van Oosterse en dixielandmuziek naar iedere locatie. Geschikt voor evenementen waar een vleugje oosterse charme gewenst is.

Oosterse sferen met het Dixieland Looporkest
Dit orkest creëert een betoverende sfeer met een combinatie van dixieland en oosterse klanken. Als ware muzikale ambassadeurs laten zij de klanken van het Verre Oosten weerklinken. Met traditionele instrumenten en een sfeervolle oosterse uitstraling, zetten zij een onvergetelijke, exotische muzikale show neer.

Voor diverse Oosterse gelegenheden
Of het nu een Aziatisch festival betreft, een evenement met een oosters tintje of een ander feest met een vleugje oosterse magie, het Chinezen Dixieland Looporkest voegt een unieke en betoverende dimensie toe. Met hun meeslepende klanken en oosterse charme weten zij het publiek te verrassen. Een gegarandeerd oosters muziekfeest.

Boek het Chinezen Dixieland Looporkest
Wilt u een muzikale reis naar het Verre Oosten toevoegen aan uw evenement? Boek dan het Chinezen Dixieland Looporkest en laat u meevoeren op de betoverende klanken van hun muziek. Met hun sfeervolle oosterse uitstraling en meeslepende melodieën zorgen zij voor een onvergetelijke ervaring.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Koningsdag Entertainment, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema China, Thema Azië.

Kleding Code: 
M03 = Chinezen Dixieland Band

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Onderwerp

Oosters-1001 Nacht

Landen

Azië / Oosters, China / Japan

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…