Special Modellen

Doe een aanvraag

Code: MOD-6432-541

Beschrijving

Verrijk uw evenement met onze Special Modellen! 

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw evenement te laten opvallen en indruk te maken op uw gasten? Onze Special Modellen in thema/keuze outfits bieden een onmiskenbare toegevoegde waarde aan uw speciale gelegenheid. Of het nu gaat om een bruiloft, een festival, een beurs, een winkelcentrumevenement, een kinderfeestje, Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag, Kerst of Nieuwjaar, onze veelzijdige modellen voegen een vleugje elegantie en flair toe aan elke gelegenheid. Met hun charme, professionaliteit en aanpasbaarheid kunnen ze uw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring.

Gastvrij en flairvol onthaal
Onze Special Modellen zijn experts in het verwelkomen van gasten op een warme en elegante manier. Ze begrijpen dat het eerste contact met uw gasten van cruciaal belang is, en daarom zorgen ze ervoor dat elk ontvangst moment speciaal is. Met hun flair en stijl geven ze uw evenement een uniek en onderscheidend karakter. Of het nu gaat om een formele beurs of een informeel festival, onze modellen weten hoe ze een blijvende indruk moeten maken.

Promotie met impact
Naast het ontvangen van gasten, zijn onze Special Modellen ook bedreven in het promoten van producten. Met hun charismatische persoonlijkheden en professionele houding kunnen ze uw producten of diensten op een opvallende en overtuigende manier onder de aandacht brengen. Of het nu gaat om het demonstreren van nieuwe producten, het uitdelen van monsters of het delen van informatie, onze modellen weten hoe ze de aandacht van uw doelgroep kunnen trekken en vasthouden.

Thema’s en outfits op maat
Elk evenement is uniek, en daarom bieden onze Special Modellen de mogelijkheid om hun outfits en stijl aan te passen aan uw specifieke thema. Of u nu een kleurthema heeft, een speciale gelegenheid viert of gewoon een bepaalde sfeer wilt creëren, onze modellen kunnen zich volledig aanpassen. Met oog voor detail en creativiteit zorgen ze ervoor dat hun outfits naadloos aansluiten bij uw evenement en merk.

Soort Act:
Special Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Bruiloft Entertainment, Netwerk Entertainment, Kinder Entertainment, Moederdag & Vaderdag Entertainment, Valentijn Entertainment, Kerst Entertainment, Nieuwjaar Entertainment

Speeltijd:
4x 45 min.( binnen max. 4 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model       – Code: MOD-6431-541
2 Modellen – Code: MOD-6432-541
3 Modellen – Code: MOD-6433-541
4 Modellen – Code: MOD-6434-541
5 Modellen – Code: MOD-6435-541
6 Modellen – Code: MOD-6436-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag.

Kledingcode:
Maak een zoekopdracht op MOD-6432-541 voor alle variaties

Exclusief:
Candy of andere uitdeel producten

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Feestdagen

Kerst, Koningsdag, Moederdag, Nieuwjaar, Oud & Nieuw, Pasen, Sinterklaas, Vaderdag, Valentijnsdag

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Prima Entertainment