Cupcake Girls Modellen de Luxe – E65

Doe een aanvraag

Code: MOD-2309-541- E65

Beschrijving

Zoetigheden met onze Cupcake Girls Modellen de Luxe! 

Betover uw evenement met de weelderige presentatie van cupcakes en cakepoplollies door onze verfijnde Cupcake Girls Modellen de Luxe! Wanneer deze dames hun entree maken, wordt alle aandacht naar hen getrokken. Ze stralen schoonheid en zoetigheid uit en uw gasten zullen smullen van de verrukkelijke lekkernijen die ze presenteren.

Elegante verschijningen: Exclusive Modellen en Hostesses
Onze Cupcake Girls Modellen de Luxe hebben klasse en stijl. Als Exclusive Modellen en Hostesses voegen ze een vleugje verfijning toe aan uw evenement. Hun aanwezigheid laat een blijvende indruk achter en zorgt voor een warm welkom voor uw gasten, terwijl ze een feestelijke sfeer creëren.

Lekkernij
Deze dames zijn niet alleen prachtig om te zien, maar presenteren ook heerlijke cupcakes en cakepoplollies op unieke en verleidelijke manieren. Hun aanwezigheid en de heerlijke lekkernijen vormen samen een visuele en smaakvolle traktatie voor uw gasten. Een combinatie van het oog en de smaakpapillen.

Aandachtstrekkers met zoete verwennerij
Wanneer de Cupcake Girls Modellen de Luxe binnenkomen, is alle aandacht op hen gericht. De combinatie van hun elegante verschijning en de overheerlijke cupcakes zal uw gasten betoveren en hen een ervaring bieden die lang bijblijft.

Maatwerk opties beschikbaar
U kunt kiezen voor de volledige ervaring met de prachtige ronde bladen of de Cupcake Girls Modellen de Luxe zonder de bladen boeken. Hierdoor kunt u de ervaring aanpassen aan de sfeer en visie van uw evenement.

Soort Act:
Exclusive Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Netwerk Entertainment, Catering Entertainment, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Kinder Entertainment, Moederdag Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-2308-541
2 Modellen – Code: MOD-2309-541
3 Modellen – Code: MOD-2310-541
4 Modellen – Code: MOD-2311-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
E65 – Cupcake de Luxe

Exclusief:
Uitdeel producten

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…