Harten Girls Steltenlopers

Doe een aanvraag

Laat harten sneller kloppen met de liefdevolle Harten Girls Steltenlopers! 💖 Betoverend en veelzijdig, brengen ze liefde en vreugde naar elk event. Of het nu een trouwerij, Moederdag of productpromotie is, deze act voegt een magische touch toe aan elke gelegenheid.

Code: STE-5610-538

Beschrijving

Liefdevolle Harten Girls Steltenlopers: laat liefde en vreugde opbloeien op uw event! 

Stel je voor: de Harten Girls Steltenlopers betreden uw evenement en laten harten sneller kloppen met hun betoverende aanwezigheid! Deze adembenemende act verspreidt liefde en vreugde, waardoor elk moment speciaal wordt. Of het nu gaat om een hartverwarmend ontvangst, een betoverende trouwerij, een stralende Moederdag, een liefdevolle Valentijnsdag of de promotie van uw product, deze act voegt een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Betovering van de Harten Girls Steltenlopers
Wanneer de Harten Girls Steltenlopers uw event betreden, ontstaat er een gevoel van verwondering en blijdschap. Hun prachtige kostuums en gracieuze bewegingen weerspiegelen de symboliek van liefde en genegenheid. Deze betoverende figuren vangen harten met hun charme en voegen een onvergetelijke dimensie toe aan uw speciale gelegenheid.

Liefdevolle veelzijdigheid
De Harten Girls Steltenlopers zijn veelzijdig inzetbaar en passen perfect in verschillende scenario’s. Of het nu gaat om ontvangstentertainment, een levendig winkelcentrum, een betoverend festival of mobiele act, ze creëren een sfeer van liefde en vreugde die naadloos aansluit bij elke gelegenheid.

Vier de liefde met Harten Girls Steltlopers!
Als u een unieke en gedenkwaardige touch aan uw event wilt toevoegen, zoek dan niet verder. Boek nu de Harten Girls Steltlopers en laat de liefde opbloeien op uw speciale dag. Of het nu om een romantische gelegenheid gaat of om het verspreiden van positieve vibes, deze act zal harten veroveren en glimlachen op gezichten toveren. Kies voor betovering, kies voor vreugde – kies voor de Harten Girls Steltlopers! 💖

Soort Act:
Steltenlopers, Steltlopers

Genre:
Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Festival Entertainment, Mobiele Act, Kinder Entertainment, Valentijn Act, Bruiloft Entertainment, Beurs & Promotie Act, Club Entertainment, Bruiloft Entertainment, Thema Liefde

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
1 Spelers  – Code: STE-5609-538
2 Spelers  – Code: STE-5610-538
3 Spelers  – Code: STE-5610-538
4 Spelers  – Code: STE-5610-538
1 Spelers  – Code: STE-5610-538

Minimale Hoogte:
3,5 meter

Voorbereidingstijd:
2 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Kleur

Rood

Feestdagen

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag

Onderwerp

Liefde

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…