Lady Roses Modellen – E25

Doe een aanvraag

Code: MOD-2309-541- E25

Beschrijving

Verspreid liefde en vreugde met stijlvolle Lady Roses Modellen! 🌷

Geef uw evenement een vleugje elegantie met onze prachtige Lady Roses Modellen! Deze stijlvolle dames kunnen op elk soort evenement schitteren. Of het nu gaat om een ontvangst bij de entree of het rondlopen tussen de gasten, ze zorgen voor een warm welkom en een onvergetelijke traktatie. In hun betoverende kostuums stralen ze niet alleen schoonheid uit, maar delen ze ook graag geschenken uit aan uw gasten.

Elegante aanwezigheid: Exclusive Modellen en Hostesses
OnzeLady Roses Modellen hebben stijl en verfijning. Als Exclusive Modellen en Hostesses voegen ze een klasse toe aan uw evenement. Hun gracieuze aanwezigheid trekt de aandacht en zorgt voor een onvergetelijke indruk op uw gasten, terwijl ze zorgen voor een warm en hartelijk ontvangst.

Multifunctioneel en Hartverwarmend
Deze veelzijdige dames passen perfect in diverse situaties. Of ze nu bij de entree staan om uw gasten te verwelkomen of tussen de menigte lopen om iedereen te verrassen, ze brengen een hartverwarmende ervaring met zich mee. Hun glimlach en gulle traktaties verspreiden positieve energie en zorgen voor een blijvende herinnering.

Een vleugje elegance
Het uitdelen van geschenken wordt nog specialer met de Lady Roses Modellen. Ze dragen niet alleen mooie kostuums, maar delen ook geschenken uit aan uw gasten. Deze persoonlijke interactie wordt een moment dat uw gasten herinneren. Het voegt een persoonlijk tintje en een vleugje elegantie toe aan uw evenement.

Soort Act:
Exclusive Modellen, Hostesses

Genre:
Ontvangst Entertainment, Mobiele Act, Netwerk Entertainment, Beurs & Promotie Act, Winkelcentrum Entertainment, Valentijn Entertainment, Thema Liefde, Vaderdag Entertainment, Moederdag Entertainment

Speeltijd:
3x 45 min.( binnen max. 3 uur)  = BASIS
Uit te breiden tot 8x 45 minuten binnen 8 uur

Aantal Spelers:
1 Model – Code: MOD-2308-541
2 Modellen – Code: MOD-2309-541
3 Modellen – Code: MOD-2310-541
4 Modellen – Code: MOD-2311-541
Meerdere modellen: prijzen op aanvraag

Kledingcode:
E25 – Roses

Exclusief:
Uitdeel producten

Inclusief:
Belly tray’s of Draagplateau’s

Voorbereidingstijd:
1,5 uur voor aanvang aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500, € 1.500 – 2.000

Speeltijden

3x 45 min.( binnen max. 3 uur), 4x 45 min.( binnen max. 4 uur), 5x 45 min.( binnen max. 5 uur), 6x 45 min.( binnen max. 6 uur), 7x 45 min.( binnen max. 7 uur), 8x 45 min.( binnen max. 8 uur)

Feestdagen

Moederdag, Vaderdag, Valentijnsdag

Kleur

Rood

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.