Mandenvlechtster Levend Standbeeld

Doe een aanvraag

Code: STA-2404-560

Beschrijving

De oude ambacht van de Mandenvlechtster: levende kunst op locatie

De Mandenvlechtster voert een eeuwenoud ambacht uit, een kunst die maar weinigen beheersen. Als een van de besten in haar vak, heeft ze talloze prachtige manden gevlochten, die als kunstwerken voor het publiek tentoongesteld staan. Tijdens haar optreden werkt ze vol passie aan een nieuwe mand, waarbij ze haar ambachtelijke vaardigheden met het publiek deelt.

Mandenvlechtster in actie
Dit unieke optreden van de Mandenvlechtster past binnen diverse genres, waaronder ontvangst entertainment, animatie acts, mobiele acts, beurs- en promotie-entertainment, festivals, braderieën, jubilea en winkelcentrum entertainment. Haar levende kunst voegt een authentiek en sfeervol element toe aan elke gelegenheid.

Creativiteit in ambacht
De Mandenvlechtster staat niet alleen bekend om haar vakmanschap, maar ook om haar ondeugende karakter. Hoewel ze soms wat speels kan zijn, blijft ze geconcentreerd bezig met haar ambachtelijk werk. Een unieke combinatie van creativiteit en traditie die het publiek keer op keer weet te verrassen.

Ervaar de oude ambacht van de Mandenvlechtster op jouw evenement.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Animatie Act, Mobiele Act, Beurs & PromotieEntertainment, Festival Act, Braderie, Jubileum, Winkelcentrum Entertainment

Speeltijd:
3x 40 minuten (binnen 4 uur).
Pauze: 20-30 minuten tussen de sets

Aantal Spelers:
1 Speler – Code: STA-2404-560

Voorbereiding Spelers:
90 minuten voor aanvang optreden

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler

Prijs categorie

€ 500 – 1.000

Kleur

Brons, Bruin

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.