Pieten 2.0 Dixieland Orkest – M23

Doe een aanvraag

Het Pieten 2.0 Dixieland Orkest brengt vrolijke dixielandmuziek naar uw feest. Ideaal voor sportevenementen, markten, bedrijfsfeesten en festivals met een energiek repertoire en feestelijke sfeer.

Code: AKO-3450-888 M23

Beschrijving

Pieten 2.0 Dixieland Orkest: een swingend sinterklaasfeest

Het Pieten 2.0 Dixieland Orkest brengt een unieke draai aan het traditionele Sinterklaasfeest. Gehuld in kleurrijke pietenkostuums, zetten zij een vrolijke en swingende show neer. Perfect voor een feestelijke Sinterklaasviering.

Een swingende sinterklaasintocht
Dit orkest zorgt voor een muzikale en feestelijke entree van Sinterklaas en zijn pieten. Met opzwepende dixielandklanken en een kleurrijk pietenensemble brengen zij de vreugde van het Sinterklaasfeest naar voren. Een onvergetelijke en vrolijke ervaring voor jong en oud.

Voor diverse sinterklaasgelegenheden
Of het nu gaat om een Sinterklaasintocht, een bedrijfsfeest in Sinterklaasthema, of een ander evenement rondom het Sinterklaasfeest, het Pieten 2.0 Dixieland orkest voegt een unieke en swingende dimensie toe. Met hun aanstekelijke klanken en kleurrijke pietenlook weten zij de feestvreugde te vergroten. Een gegarandeerd swingend Sinterklaasfeest.

Boek het Pieten 2.0 Dixieland Orkest
Wilt u een muzikale en swingende touch aan uw Sinterklaasviering geven? Boek dan het Pieten 2.0 Dixieland orkest en laat uw gasten genieten van een feestelijke entree met dixielandklanken en kleurrijke pieten. Een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Soort Act: 
Muzikale Act

Genre:
Mobiel EntertainmentOntvangst EntertainmentWinkelcentrum EntertainmentFestival ActParade ActPodium Act, Thema Entertainment, Dixieland Duo, Dixieland Trio, Dixieland Kwartet, Dixieland Orkest, Thema Blauw, Sint en Piet Entertainment.

Kleding Code: 
M23 = Pieten 2.0 Outfit

Speeltijd:
4x 40 min. (binnen 4 uur aanwezigheid)

Aantal Spelers:
1 Speler   –  Code: AKO-3447-888
2 Spelers –  Code: AKO-3448-888
3 Spelers –  Code: AKO-3449-888
4 Spelers –  Code: AKO-3450-888
6 Spelers –  Code: AKO-3446-888

Solo of Duo:
Bij 1 en 2 spelers wordt gebruikt gemaakt van begeleiding uit mobiele of draagbare geluidsinstallatie.

Podiumorkest
Bij 4 en 6 Spelers is de act ook als podiumact mogelijk.

Uw Eigen Huis Orkest:
Een dixielandorkest in de huisstijl van uw bedrijf is een goede eyecatcher voor uw bedrijfsopening, marketing event, open huis, bedrijfspromotie etc. Deze heren hebben een grote ervaring op het gebied van bedrijfsopeningen. Het orkest kan aangepast worden in de kleuren van uw huisstijl en op de sousafoon komt een hoes met uw logo of reclameboodschap. 

Bedrukte Sousafoon Hoes:
Bedrukte sousafoon hoes (op maat voor u gemaakt met uw teks, logo of reclameboodschap) tegen meerprijs op aanvraag mogelijk.

Jazzband:
De act is ook met 6 spelers te boeken als Podium Jazzband

Aankomsttijd spelers:
1 uur voor aanvang op locatie

Extra informatie

Aantal spelers

1 speler, 2 spelers, 3 spelers, 4 spelers, 5 spelers, 6 spelers

Feestdagen

Sinterklaas

Muziekinstrumenten

Gitaar, Saxofoon, Trompet

Muziekstijlen

Amsterdams, Engelstalige Liedjes, Hollands, Instrumentaal

Prijs categorie

€ 500 – 1.000, € 1.000 – 1.500

Kleur

Blauw

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…