Keuring Meesters Animatie Act

Doe een aanvraag

Maak uw evenement onvergetelijk met het hilarische duo Keuring Meesters. Hun komische inspecties brengen een unieke dimensie van amusement naar uw gasten!

Code: ANI-3280-979

Beschrijving

Ministerie van Keuringszaken Keuring Meesters animatie act: komische ontmoetingen met een stil maar spraakmakend stel

Bent u klaar om uw evenement naar een hoger niveau van amusement te tillen? Ontmoet het dynamische duo Keuring Meesters Animatie Act – een unieke animatie act die controle en inspectie naar een nieuw niveau van hilariteit tilt. Deze Dame en Heer, die de enige zijn die het officiële keurmerk mogen afgeven, brengen een lachwekkende en soms ontroerende dimensie aan uw evenement.

🕵️‍♂️ Inspectie met een komische twist:
Deze charmante Keuring Meesters van het Ministerie van Keuringszaken hebben een cruciale taak: controleren en inspecteren wie en wat u maar wilt. Echter, hoewel hun missie serieus is, zijn ze verrassend onhandig in hun uitvoering. Wat resulteert, zijn komische en vaak hilarische situaties die uw gasten keer op keer zullen vermaken.

Stil maar spraakmakend gezelschap:
Dit bijzondere stel spreekt niet, maar hun aanwezigheid spreekt boekdelen. Met expressieve mimiek, subtiele gebaren en onnavolgbare interactie zorgen ze voor een spraakmakend en uniek gezelschap. Ze vangen de aandacht van voorbijgangers en zorgen voor een onvergetelijke ervaring die de zintuigen prikkelt.

Komische verhalen zonder woorden
Of uw evenement nu ontvangst entertainment, mobiele act, festivalact, animatieact of winkelcentrum entertainment vereist, de Keuring Meesters Animatie Act past zich naadloos aan. Hun stil maar betoverend optreden maakt ze geschikt voor diverse gelegenheden en settings.

Ervaar de magie van stille komedie
Kies voor een unieke vorm van entertainment en boek nu de Keuring Meesters Animatie Act voor uw evenement. Voeg een vleugje humor en interactie toe aan uw evenement en creëer herinneringen die lang meegaan. Maak van uw evenement een lachend succes met dit bijzondere duo!

Soort Act:
Animatie Act

Genre:
Ontvangst EntertainmentFestival ActWinkelcentrum Entertainment, Beurs & Promotie Act, Netwerk MeetingMobiel Entertainment

Speeltijd:
3x 30 minuten binnen 4 uur

Aantal Spelers:
2 Spelers  – Code: ANI-3280-979

Voorbereidingstijd;
1,5 uur voor aanvang optreden aanwezig

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.000 – 1.500

Speeltijden

3x 30 min. (binnen max. 4 uur)

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.

Soortgelijke acts

Andere suggesties…