Motor Duo Winters

Doe een aanvraag

Code: ANI-2486-928

Beschrijving

Op volle toeren voor de feestdagen: het Motor Duo Winters kerstavontuur 🏍️

Wanneer de feestdagen naderen, raakt iedereen in de ban van de hectiek en opwinding. En zo ook ons Motor Duo Winters. Met een waslijst aan boodschappen, van een prachtige kerstboom tot heerlijke kalkoenen, gaan ze op pad.

Het race tegen de klok 
Het Motor Duo Winters, met hun compacte motor, komt voor een uitdaging te staan. Vervoeren lijkt onmogelijk, maar opgeven staat niet in hun woordenboek. Ze trekken ten strijde tegen de drukte en blijven doorgaan, zelfs als ze door een winterse bui worden geteisterd. Druk, druk, druk – dat is hun motto.

De show must Go On! 
Luid gelach en verbaasde blikken van voorbijgangers deren hen niet. Ze zetten hun weg voort, vastberaden om hun feestelijke doelen te bereiken. Het wordt een avontuur om nooit te vergeten, vol onverwachte wendingen en hilarische situaties.

Het Motor Duo Winters Kerstavontuur is een animatie act die de geest van de feestdagen en de vreugde van het winkelen belichaamt. Het brengt een lach op ieders gezicht en creëert een onvergetelijke sfeer.

Het perfecte vermaak voor diverse evenementen
Deze act is veelzijdig en geschikt voor verschillende gelegenheden. Of het nu een festival, publieksevenement, bedrijfsfeest, of een kinderentertainment is, het Motor Duo weet het publiek te vermaken. Zowel binnen winkelcentra als op straattheaterfestivals voegen ze een unieke charme toe aan de omgeving.

Plan jouw Motor Duo kerstavontuur 
Wil je deze onvermoeibare reizigers boeken voor jouw evenement? Neem dan snel contact op om de mogelijkheden te bespreken. Met diverse sets en speeltijden, kunnen we deze unieke animatie act aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Dus, maak je klaar voor een race tegen de klok met ons Motor Duo Winters en ervaar een kerstavontuur vol lachen, plezier en verrassingen.

Soort Act:
Animatie Act.

Genre:
Ontvangst Entertainment, Festival Act, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Animatie Act, Winkelcentrum Acts, Straattheater, Kinder Entertainment, Thema Beroepen.

Speeltijd:
Diverse mobiele sets in overleg binnen 3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra)
Diverse animatie sets in overleg binnen 4 uur (bedrijfsevenementen)

Aantal Spelers:
2 Spelers  –  Code: ANI-2486-928 

Voorbereidingstijd:
1,5/2 uur voor aanvang optreden.

Extra informatie

Aantal spelers

2 spelers

Prijs categorie

€ 1.500 – 2.000

Speeltijden

3,5 uur (festival, publieksevenementen, winkelcentra), 4 uur (bedrijfsevenement)

Onderwerp

Beroepen

Jaargetijden

Winter

Van deze act is (nog) geen videomateriaal.